fbpx

Nåttarö Handelsbod

jobba hos oss säsongen 2024

För drygt fem tusen år sedan bröt Nåttarö för första gången vattenytan. Det som då var en liten kobbe längst ut i havsbandet har tack vare landhöjningen förvandlats till en 5 km lång och 3 km bred ö, som idag även är ett naturreservat.

Namnet Nåttarö kan harledas från 1200-talets benämning Nutarn där NUT kan komma från ordet NOT som betyder fiskeredskap eller NÖT som syftar till öns talrika bestånd av hassellundar. ARN är gammelsvenska för klippholme.


Stränderna på Nåttarö erbjuder fina bad och ett särpräglat växt och djurliv. Stora sand i öster är en av Stockholms skärgårds längsta sandstränder. Nåttarö har även en välsorterad livsmedelsbutik, kiosker, krog, stugby, vandrarhem, camping, snorkelled och en historisk grotta kallad Drottninggrottan.


Varmt välkomna ut till en av Stockholms skärgårds vackraste öar!

 

Vill du jobba med Sadía och Samir och sälja glass säsongen 2024?

 

Skicka ett brev/cv eller en kort video och berätta vem du är och vilken erfarenhet du har.

 

Svara också på de här frågorna:

 

1. Varför vill just du jobba med oss i sommar?
2. Vad är du bra på som du tror behövs i en glasskiosk?
3. Vad är viktigast i mötet med kunderna?

 

Sadía tog över Nåttarö Handelsbod säsongen 2020 och trivs fantastiskt bra på Nåttarö. Vilka glada kunder vi träffar och vilken magisk plats vi har hamnat på!

 

Till säsongen 2024 behöver vi säsongsanställda som är över 16 år till vår Handelsbod och våra två glasskiosker. Du har varierande arbetstider mellan 4-8 timmar per dag under ca 4-5 dagar i veckan. Lön per timme och vi följer Dagligvaruhandelns avtal. 

 

Din personlighet och ditt intresse för service är avgörande för rollen. Skicka in din ansökan till jobb@nattaroboden.se så snart som möjligt. Intervjuer kommer ske löpande.

 

/Sadía och Samir, Nåttarö Handelsbod